\

Luchttransport

In het tijdperk van onmiddellijke bevrediging en snelle handel is luchttransport een essentieel middel geworden voor bedrijven die zich richten op tijdgevoelige leveringen. Of u nu dringend onderdelen nodig heeft voor een productielijn of waardevolle goederen wilt verzenden naar een internationale klant, luchttransport biedt de snelheid en efficiëntie die u zoekt. Terwijl zeevracht haar voordelen heeft, is er geen vergelijking met de snelheid en zekerheid die luchtvracht met zich meebrengt.

De voordelen van luchttransport

Wij horen vaak dat luchttransport als prijzig bestempeld wordt. Dat kan kloppen, mits er op een geschikte manier naar de vracht wordt gekeken. Regelmatig zijn express zendingen het meest voordelig en het snelst via luchtvervoer. Snelheid en betrouwbaarheid hebben hierbij de prioriteit. Maar in onze hedendaagse logistiek is flexibiliteit net zo cruciaal. Daarom omarmt All4Logic intermodaal transport, waardoor luchtvracht naadloos wordt geïntegreerd met andere vervoersmodaliteiten, zoals weg- en spoorvervoer. Zowel ADR als ongevaarlijke stoffen en het vervoeren van oversized goederen kan door ons geregeld worden. Doordat we beschikken over een netwerk van agenten op de belangrijkste luchthavens van de wereld kunnen de vrachten snel en vakkundig van A naar B vervoerd worden.

airline-layer-1

We bieden de volgende services aan:

  • Consolidatie op alle grote luchthavens;
  • Frequente vlucht naar alle belangrijke bestemmingen;
  • Toewijzing met alle grote carriers;
  • Charter diensten;
  • Behandeling van gevaarlijke en ongevaarlijke goederen.

Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn

Luchttransport is meer dan alleen het verzenden van goederen via het luchtruim; het gaat om het garanderen van een soepele, tijdige en betrouwbare levering. Maar na de levering komt het aspect van opslag in beeld. Het efficiënt en veilig opslaan van uw producten is net zo cruciaal als het transport ervan. Bent u geïnteresseerd in het benutten van de kracht en efficiëntie van luchttransport gecombineerd met state-of-the-art warehousing? Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen als allround expediteur. Bereik ons telefonisch via +31 (0) 85 89 00 065 of stuur ons gerust een bericht via ons contactformulier.