\

Warehousing

Wij zorgen ervoor dat al uw goederen onder de juiste condities voor korte of voor langere periodes worden opgeslagen. Dat geldt zowel voor food als voor non-food zoals douane opslag, chemicaliën, seizoensgebonden producten, elektronica, etc. Onze opslagloodsen zijn optimaal beveiligd en voldoen aan alle wettelijke voorschriften.
Zo biedt All4logic de juiste opslag voor elk product.
In Schijndel hebben we  5000 vierkante meter magazijn en opslagruimte en door ons netwerk kunnen we ook wereldwijd een breed scala van magazijn types aanbieden , bijvoorbeeld high -bay en Blokstelling magazijnen of mode magazijnen. Wij gebruiken deze opslagruimte flexibel voor verschillende doeleinden van de tussentijdse opslag en cross docking en om onze  logistieke outsourcing voltooien .
Wij bieden ook aanvullende diensten op aanvraag.
Wij zullen altijd de juiste opslagplaats voor elk product weten te vinden.
Voor de industrie – specifieke producten zoals textiel , high – tech apparatuur , banden, schadelijke stoffen of andere gekoelde producten , bieden wij de juiste concept voor elk product in speciaal uitgeruste magazijnen.

Persoonlijk

Wij geloven in proactieve communicatie naar de klant toe en wij zorgen er persoonlijk voor dat u betrokken blijft en geïnformeerd wordt .

Zonder zorgen

Uw goederen veilig en zorgeloos opgeslagen voor een korte of langere periode. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Capaciteit

In Schijndel hebben we 5000 vierkante meter magazijn en opslagruimte en door ons netwerk kunnen we ook wereldwijd vele types opslag aanbieden.