\

Over ons

All4logic is een jong dynamisch bedrijf welke beschikt over een wereldwijd netwerk om  onze klanten  mee van dienst te kunnen zijn.
Wij bieden vervoersoplossingen voor  dozen , pallets , containers etc . maar ook voor kleine pakketten bijvoorbeeld het versturen van documenten kunt u bij All4logic terecht.
All4logic kijkt verder dan de gebruikelijke oplossingen , zo vergroten we de kwaliteit van uw vervoer en verlagen we  de kosten.
Met vele jaren ervaring  zijn wij  uw strategisch partner in het vinden van de beste oplossingen in zowel  transport over de weg , spoor , luchtvracht en  zeevracht.

Onze visie

All4Logic is een onafhankelijk full-service provider met een wereldwijd netwerk. Hierdoor kan All4Logic uw goederen vakkundig en snel van A naar B vervoeren. Het vervoer kan gaan via wegtransport, luchtvervoer, zeecontainervervoer en vervoer per spoor. Wat voor u de beste oplossing is kan All4Logic met u bepalen. Ons doel is om u de beste logistieke oplossing voor uw bedrijf te bieden.

 

 

Wat bieden wij

Bent u op zoek naar een full-service provider van expeditie diensten? Dan kan All4Logic u dit bieden. Omdat All4Logic samenwerkt met een wereldwijd netwerk van partners kunnen wij u zowel een business-to-business als business-to-consumer markt kunnen bedienen. Ook voor speciaal soort goederen kunt u bij All4Logic terecht. Zo kunt u denken aan het vervoer van unieke grondstoffen, reserveonderdelen, materiaal voor tentoonstellingen en kunstwerken, muziekinstrumenten voor concertreizen en textiel.